پژوهشگران آمریکایی عقیده دارند اسیدهای چرب اشباع نشده با چند پیوند دوگانه (Polyunsaturated fatty acids) مانند روغن ماهی در پیشگیری و درمان بیماریهای لثه تاثیر چشمگیری دارند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران، منطقه کرمانشاه، پژوهشگران با بررسی سابقه 9 هزار فرد بزرگسال که از سال 1999 تا 2004 آزمایشهای دندانپزشکی انجام داده بودند، به این نتیجه رسیدند که به طور کلی تاثیر
مصرف اسیدهای چرب یاد شده در خصوص پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان بیش از 8 درصد است.
اسیدهای چرب اشباع نشده با چند پیوند دوگانه شامل سه اسید چرب دوکوزاهگزانوئیک، ایکوزاپنتانوئیک و لینولنیک است.
در این خصوص تاثیر مصرف دوکوزاهگزانوئیک اسید بیش از دو نوع دیگر بود و تا حدود 20 درصد از ابتلا به بیماریهای لثه جلوگیری میکند. این تاثیر در خصوص ایکوزاپنتانوئیک اسید کمتر است، اما در اسید لینولنیک اصلا چشمگیر نبود